Merel Frielink

Dierenarts

Sinds 2006 ben ik de trotse eigenaar van deze praktijk. Ik deel mijn leven met Erik en we hebben samen twee geweldige zonen. In januari 2004 studeerde ik af aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na in verschillende praktijken in het hele land te hebben gewerkt, heb ik sinds 2005 mijn thuis gevonden in de prachtige omgeving van Haarlem.

Hoewel mijn roots in de regio Nijmegen liggen, zijn mijn hart en huis nu echt hier in Haarlem. Mijn liefde voor dieren is met me opgegroeid, maar omdat ik bijna altijd in de praktijk te vinden ben, heb ik op dit moment geen hond, maar wel een kat als trouwe metgezel.

In december 2010 ging onze langgekoesterde wens in vervulling: we verhuisden de praktijk van de Leidsevaart naar de Zijlweg. Deze verhuizing was tevens de perfecte gelegenheid om de naam te veranderen van Dierenartspraktijk Leidsevaart naar Merels Dierenkliniek. Hier werken voelt gewoon geweldig; elke dag met dieren mogen knuffelen maakt het nog steeds het mooiste beroep dat ik me kan voorstellen.