Katvriendelijk

Als trotse katteneigenaar begrijpt u dat niet elke kat zich op zijn gemak voelt in een nieuwe of onbekende omgeving. Bij Merels Dierenkliniek gaan we een stap verder en besteden we speciale aandacht aan kattengedrag en de gezondheidsproblemen van uw geliefde viervoeters.

Waarom Onze Katvriendelijke Kliniek?

Bij Merels Dierenkliniek zorgen we ervoor dat uw kat de best mogelijke zorg krijgt, met enkele voordelen die u zullen aanspreken:

  • Speciale Kattenparkeerplaats in de Wachtkamer: Uw kat kan rustig wachten zonder gestoord te worden door andere huisdieren.
  • Consult op Afspraak: Geen lange wachttijden. Uw kat krijgt persoonlijke aandacht op het afgesproken tijdstip.
  • Gescheiden Opname voor Honden en Katten: We begrijpen dat katten en honden vaak verschillende behoeften hebben, daarom houden we ze apart.
  • Eigen Gedragsspecialist voor Katten: Onze specialist begrijpt het gedrag van katten en zorgt voor een comfortabele omgeving.

Waarom Kiezen voor een Katvriendelijke Dierenkliniek?

Wij begrijpen de specifieke behoeften van katten en waarom ze zich onveilig kunnen voelen buiten hun vertrouwde omgeving. Daarom hanteren we de low-stressmethode in onze kliniek en vermijden we het onnodige transport van katten in manden of kooien. Bovendien minimaliseren we de aanwezigheid van andere huisdieren om stress te voorkomen.

Speciale Zorg voor Speciale Katten:

Katten hebben hun eigen unieke aandoeningen en medicijnen. Bij Merels Dierenkliniek hebben we specifieke behandelingen en medicijnen om aan hun behoeften te voldoen. Bovendien blijven we up-to-date door regelmatige bijscholing op het gebied van kattengeneeskunde.

Laatste nieuws

20 december 2023
kerst en oud en nieuw praktijk gesloten
Met kerst en oud en nieuwe is de praktijk gesloten
11 november 2023
🐾 Even Voorstellen: Gwen, Onze Enthousiaste Stagiaire! 🐾
Gwen zal vanaf 13 november 2023 tot en met 16 februari 2024 deel uitmaken van ons team als stagiaire paraveterinair.
22 december 2022
Winnaar Review Awards 2022
In december 2022 is Merels Dierenkliniek winnaar geworden van de review award.