🐾 Even Voorstellen: Gwen, Onze Enthousiaste Stagiaire! 🐾

11 november 2023

Het is met groot genoegen dat we jullie willen voorstellen aan onze nieuwste aanwinst: Gwen! Ze zal vanaf 13 november 2023 tot en met 16 februari 2024 deel uitmaken van ons team als stagiaire paraveterinair.

Gwen is een sprankelende studente in het derde jaar van haar opleiding paraveterinair dierenartsassistent aan Yuverta MBO Aalsmeer. Haar passie voor dieren en haar enthousiasme voor het vak stralen door in alles wat ze doet. Als echte dierenvriend is Gwen altijd al gefascineerd geweest door de wereld van de diergeneeskunde.

Gedurende haar stageperiode zal Gwen haar opgedane kennis in de praktijk brengen en verder ontwikkelen onder de deskundige begeleiding van ons ervaren team. We hebben er alle vertrouwen in dat ze een waardevolle aanvulling zal zijn voor Merels Dierenkliniek.

Naast haar serieuze toewijding aan het vak, staat Gwen ook bekend om haar vriendelijke glimlach en positieve instelling. Ze is altijd bereid om een helpende hand te bieden en staat klaar om al jullie vragen te beantwoorden.

Dus, als je Gwen tegenkomt in de kliniek, aarzel dan niet om haar te begroeten en haar wat vragen te stellen over haar ervaringen tot nu toe. Laten we samen Gwen een warm welkom geven en haar stageperiode bij Merels Dierenkliniek onvergetelijk maken!

We kijken uit naar een fantastische samenwerking en wensen Gwen veel succes en plezier tijdens haar stage.