Gedragsbegeleiding kattengedrag

Wanneer er medisch niks mankeert aan uw kat kan de oorzaak van een klacht goed te linken zijn aan het gedrag. Gedragsproblemen komen geregeld voor. In de meeste gevallen komen gedragsproblemen voor door onjuiste opvoeding, onvoldoende de "taal" van de kat kunnen lezen door een eigenaar of van onjuist gedrag van een vorige eigenaar.

Merels Dierenkliniek heeft een eigen gedragsdeskundige in dienst. Hoe gaat Merels Dierenkliniek te werk:

Als u problemen heeft omtrent het gedrag van uw kat, kunt u contact opnemen met de praktijk. Onze gedragsdeskundige zal door de telefoon al een aantal vragen stellen, maar uiteindelijk raden wij aan om haar bij u op bezoek te laten komen. In uw eigen omgeving kan zij het beste observeren hoe uw kat zich gedraagt, hoe uw kat reageert op de omgeving en hoe u op de kat reageert.

Soms zijn gedragsproblemen makkelijk op te lossen. Soms is er een heel lang traject nodig. Indien nodig kan aanvullende medicatie helpen.

Laatste nieuws

26 mei 2021
Nieuwe maatregelen Covid-19
De algemene regels van de overheid met betrekking tot Corona worden strikt nageleefd. Bij gezondheidsklachten zoals verkoudheid, hoesten, koorts of wanneer er bij directe familieleden Corona besmettingsverschijnselen zijn, willen we u vragen niet naar de praktijk te komen en uw afspraak te verzetten...
31 maart 2020
Vrijdag  open tot 17.00 uur
Op vrijdag zijn we open tot 17.00 uur. Nog iets nodig voor het weekend? Wees op tijd.
04 juli 2017
Online afspraken maken
Vanaf heden is het maken van een afspraak online mogelijk. ....