Digitale röntgen

Met behulp van onze digitale röntgenapparaten kunnen wij snel en veilig aandoening aan botten, gewrichten en het gebit diagnosticeren. Ook levert het röntgenapparaat een belangrijke bijdrage bij het opsporen van problemen van het hart, longen, (buik)organen en de schedel.

Röntgenfoto’s laten maken in de kliniek

Omdat bij ons röntgenfoto’s digitaal gemaakt worden kunt u vaak wachten op de uitslag. Als er veel foto's gemaakt moeten worden, is het soms prettiger om de patiënt even achter te laten. Bij voorkeur maken wij röntgenfoto's bij een patiënt die niet onder narcose is. Als dit echter veel stress oplevert voor de patiënt, of de positionering van de patiënt erg pijnlijk is, dan kiezen wij er soms voor om een patiënt onder narcose te brengen. We kiezen dan voor een narcose die het minst belastend is voor de patiënt.

Röntgenfoto’s van het gebit

Voor het maken van röntgenfoto's van het gebit beschikken wij over een speciaal röntgenapparaat. Dit is vergelijkbaar met het röntgenapparaat dat uw tandarts heeft. Hiermee kunnen wij van de tanden en kiezen röntgenfoto's maken. Op deze manier kunnen wij goed onderzoeken in welke conditie het gebit van uw huisdier is. Wij kunnen bij de tandarts onze mond even open doen, op een plaatje bijten en stil zitten om een foto te maken. Dit gaat bij onze patiënten niet lukken. Hierdoor worden röntgenfoto's van het gebit altijd onder narcose gemaakt.

Laatste nieuws

26 mei 2021
Nieuwe maatregelen Covid-19
De algemene regels van de overheid met betrekking tot Corona worden strikt nageleefd. Bij gezondheidsklachten zoals verkoudheid, hoesten, koorts of wanneer er bij directe familieleden Corona besmettingsverschijnselen zijn, willen we u vragen niet naar de praktijk te komen en uw afspraak te verzetten...
27 juni 2022
1 t/m 16 augustus sluit de praktijk al om 17.00 uur
Omdat een groot deel van het personeel op vakantie is, zijn we helaas genoodzaakt om van 1 t/m 16 augustus eerder de zaak te sluiten.
04 juli 2017
Online afspraken maken
Vanaf heden is het maken van een afspraak online mogelijk. ....