Vacatures

Vacatures:

🌟 Kom bij ons werken als Paraveterinair en maak deel uit van een geweldig team! 🌟

Ben jij een afgestudeerde paraveterinair die gedreven is om met een hecht team samen te werken? Zoek je een werkomgeving waar jouw liefde voor dieren en mensen wordt gewaardeerd? Dan ben jij precies wie we zoeken!

Bij onze kleine, zelfstandige praktijk krijg je de kans om echt het verschil te maken. Samen met 4 andere paraveterinairen en 2 dierenartsen vorm je een dynamisch team dat klaar staat om onze cliënten en hun geliefde huisdieren de beste zorg te bieden.

Wat we zoeken in jou:

  • Een echte teamspeler die graag samenwerkt en bijdraagt aan een positieve werksfeer.
  • Een passie voor dieren én mensen, met het vermogen om met beiden op een empathische en professionele manier om te gaan.
  • Proactief en sociaal, met het vermogen om zelfstandig en in teamverband te werken.
  • Multi-tasking skills: je draait je hand niet om voor het tegelijkertijd uitvoeren van 10 verschillende taken.
  • Een perfectionist die oog heeft voor detail en nauwkeurigheid hoog in het vaandel heeft staan.

Wat we bieden:

  • Een gezellige werkomgeving met een hecht team dat al jarenlang samenwerkt.
  • Flexibele uren: starten met 16-20 uur per week, met mogelijkheid tot uitbreiding in de toekomst.
  • Kansen voor groei en ontwikkeling, inclusief de mogelijkheid om collega's aan te sturen en protocollen te ontwikkelen.
  • De kans om onze praktijk te moderniseren en te laten groeien naar de toekomst toe, inclusief het verbeteren van onze website en het actief zijn op social media.

Als jij op zoek bent naar een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, waar je gewaardeerd wordt als onderdeel van een team, en waar je de kans krijgt om langdurig te groeien, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Stuur je sollicitatie vandaag nog naar info@merelsdierenkliniek.nl en word onderdeel van ons team terwijl we samen streven naar de beste zorg voor onze dierlijke vrienden! 🐾✨

Stages:
We zijn er trots op een erkend opleidingscentrum te zijn bij SBB. Als je enthousiast bent over een stage bij ons, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar onze praktijk. We hechten veel waarde aan persoonlijke kennismakingen, dus we nodigen stagiaires altijd uit voor een sollicitatiegesprek.Tot half november 2024 zijn alle stagemogelijkheden opgevuld.

Als je op zoek bent naar een snuffelstage van één dag, neem dan gerust contact met ons op. Houd er echter rekening mee dat we geen stages van een week aanbieden.

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en kansen via onze sociale media, en wie weet werken we in de toekomst wel samen!

Laatste nieuws

20 december 2023
kerst en oud en nieuw praktijk gesloten
Met kerst en oud en nieuwe is de praktijk gesloten
11 november 2023
🐾 Even Voorstellen: Gwen, Onze Enthousiaste Stagiaire! 🐾
Gwen zal vanaf 13 november 2023 tot en met 16 februari 2024 deel uitmaken van ons team als stagiaire paraveterinair.
22 december 2022
Winnaar Review Awards 2022
In december 2022 is Merels Dierenkliniek winnaar geworden van de review award.